Alle deelnemers

Verlekker je nog even aan oude de line up van 2018! Ruim 40 foodtrucks, foodstands, kramen, barren, bierbussen, koffiebakfietsen, bands, acts, side-events – en dat wordt in 2019 alleen nog maar mooier. Je bent nog nooit zo lekker van je sokjes geblazen.

Klik op eten, drinken of vertier voor wat meer structuur.

Terug
  • Eten

Aloha Gaudi

De spiksplinternieuwe pipowagen van Theater De Wegwijzer, glad uut Nieuwland. Hippe shit deze: Hawaïaanse Poké Bowl! Vooral veel verse vis & verse groentjenzzz.

  • Eten

ARMENIAN BBQ

Het is nieuw en het is uniek voor West-Europa: het is Arman met z’n nieuwe barbecue-stand. Armeense barbecue is groots, mooi en vooral heul erg veul lekker!

  • Eten

Balkan Food

Walcherse Balkan-meiden brengen samen met hun moeders de allerlekkerste Balkan Food naar de Machinefabriek. Zeljanica, burek, sirnica, cupavci, baklava… Prijatno!

  • Eten

BAMMM BBQ!

Kiek, da’s noe ’s Duits dat zelfs wij begrijpen. BAMMM brengt mooi Duits spul. Fleischkäse (denk meatloaf), Reibekuchen (‘rösti’ met vlees, zalm of appel) en porchetta! Jawohl!

  • Eten

barabus

Fawaka! De allerlekkerste Hindoestaanse broodjes-met-vulling uit switi Suriname: baras! Geserveerd vanuit een voormalige legerambulance.

  • Vertier

BlueJeans BigBand

Lekker toeteren en swingen op de vrijdagmiddag! Om een uur of 16u blazen ze in, om 17u openenen het festival ‘officieel’ en daarna gaat de Blue Jeans Big Band weer los.

  • Eten

Brothers / Hood

Brothers in the Hood legt de lat hoog. Brioche canard confit, brioche geplukte kip/mango, een sjieke vega-burger. Goeie chefs, mooie spullen – we zouden er even bij gaan zitten.

  • Eten

CakeDealer

Hey pssst… moet je cake? In Vlissingen kijkt niemand op of om van een straatdealertje op z’n tijd, maar deze blijft je echt wel bij.

  • Eten

Ch’ti Food

De rijdende staminee van Franse Fred is terug! Helemaal uit Lille met een nieuwe uitvinding: CORN DOGS! Met gerookte worst, kaas, voor kids of vega.

  • Eten

Chez Rose

Oh boy! De Libanese keuken geldt als de meest verfijnde van de arabisch-mediterrane wereld. Rose brengt je manakeesh, lahem ajin, shawarma, falafel, samoussa… Yalla baby!

  • Vertier

Convoi Exceptional

We mogen ze zo langzaam aan wel ons huisorkestje gaan noemen. De allermoddervetste straat-hatsa-knalboem-pak-aan-acts van het gansche land! Zaterdag én zondag present!

  • Eten

De Fruitshop

Bekend van de Zeeuwse markten: Fruitshop De Visser. Zorgt bij ons voor lekkere vers gesneden fruitsnacks. Da’s altijd lekker, fris en naar horen zeggen niet eens echt ongezond.

  • Eten

De Kombuis

Ein-de-lijk krabbenpoten op Cuisine Machine! Kom ze maar kraken! Daarnaast komt de Kombuis met een oosters vissoepje én paella. Vissig, maar dan anders.

  • Vertier

DJ Potpourri

Er komt van alles aanlopen in de DJ Booth, boven de kassa’s. Van muzikale ondersteuning bij het voeden tot uitgebreid discodansen voor beginners en gevorderden – hou het bord in de gaten als je wilt weten wie precies hoe laat en zo.

  • Drinken

Dr. Vergin

Gin en vermouth begonnen ooit als medicijntjes en ze eindigen op Cuisine Machine in de meesterlijke mixen van Amsterdamse export-Zeeuwen Theo van Alphen en Victor Perez.

  • Drinken

El Cappucino

Onze koffiedealer! Je vindt ‘m zowel binnen als buiten. Buiten alleen Zwart Goud in allerlei soorten en maten, binnen compleet met lekkers voor erbij. Niet te missen.

  • Eten

El Hambre

Een extra dikke bbq-smoker van ruim 5 meter, een 1953 Opel Blitz, veel Fair Trade producten en alles tergend langzaam op hout gerookt. Slow smoked, mama!

  • Vertier

geberit

De eetcirkel rond! Geberit komt met een hele toffe truck laten zien hoe de toekomst van ons toiletbezoek eruit ziet: papierloos. Ervaar het zelf (en ga gratis naar het toilet)!

  • Vertier

HANK Quintet

Jazzy bandje om je vingers bij af te kluiven. Vijftal met een voorliefde voor de jazz van Hank Mobley uit de 1950s-1960s. Prima dineermuziek. Zaterdag, podium, etenstijd.

  • Eten

happy chimney

Kürtőskalács, Kürtös Kalács, Trdelnik, Kurtosh, Baumstriezel… Allemaal namen voor hetzelfde Oost-Europese krokante deegrolletje-met-zoete-of-hartige vulling: de chimney. Happy chimney everybody!

  • Vertier

Hard Ball

Hele dikke classic rock-coverband, met vooral 1980s repertoire. AC/DC, Metallica… Airguitar en headbangen met al dan niet fictief hoofdhaar toegestaan. Zaterdag ca 20-21.30u.

  • Eten

Holy Guacamoly

Lokale Vlissingse helden. Mexicaans, vers en met weer allemaal nieuwe dingetjes. Met een beetje mazzel nemen ze zelfs een marriachi-orkest mee.

  • Drinken

Hoplala Bierbus

De bierbus van bierwinkel Hoplala! Een half dozijn gekke leuke rare bijzondere biertjes, geserveerd door allemaal gekke leuke rare bijzondere biermadammekes.

  • Vertier

Jeremy Lahr Band

Lokaal jong talent. Singer-songwriter die ineens een band om zich bleek te hebben. Denk Arctic Monkeys en Shwan Mendes. Dan weet je genoeg, toch? Oh nee, de tijd: maandag 16u.

  • Vertier

Kinderfabrique

Heel veel en groot en GRATIS springspul, een animatieteam, popcorn, suikerspinnen en nog heul veul meer voor de kinders. Op het grote veld naast de Machinefabriek.

  • Eten

Koen & Natasja

Koen en Natasja hebben een slagerij in Wetteren (B) en komen met absoluut topspul: broodjes brisket en tagliata van Oost-Vlaams wagyu-rund! De max!

  • Eten

KWANZA!

Antilope, krokodil, struisvogel en veel tofs waar we de naam nog niet van kunnen uitspreken. Afrikaanse foodtruck, helemaal uit Luxemburg speciaal voor julder!

  • Eten

La Carreta Chilena

Jorge komt uit Chili en brengt je the real deal: streetfood zoals je dat alleen op straat in Santiago vindt. Barros luco, empañadas – alles!

  • Vertier

Legendary Orchestra of Love

Vrolijke, dansbare gitaarmuziek op de vrijdagavond. Absurd, vermakelijk, een hoop humor en je kunt het gras er lekker op kapot dansen.

  • Eten

Magic K

Magic K uit Tournai (B) laat zien hoe het moet met de kroket: vullingen van foie gras, guacamole/chili, boudin blanc, mossel, choco coco, appelkaneel… Showtime!

  • Vertier

Mariachi

Voluit: Mariachi Los Tarascos, maar dat paste niet als kop. Een ECHT Mexicaans mariachi-orkest! Yes sir y si señor! U aangeboden door Holy Guacamoly. Maandag 18u.

  • Vertier

Mario + Marco

Mario + Marco, het klinkt een beetje als twee clowns. Aber nein! Mario Hillebrand doet rauwe, toffe solo-muziekjes en samen trommelen ze ook nog even de fabriek aan gort. Zondag vanaf 15u.

  • Eten

mimi galette

Sorry, maar Bretonse crêpes zijn gewoon de beste crêpes. Daarom halen we Mimi Galette helemaal uit Frankrijk voor de lekkerste zoete crêpes en hartige galettes.

  • Eten

Noodle Burger

Now that’s fusion! Een eigen idee van Xin Lu en Gilles Schepens uit Aartselaar (B): burgers met fried noodles in plaats van een broodje. Maar dan anders. Proeven dus!

  • Vertier

Oscar Draait

Wie Oscar een beetje kent weet dat je absoluut NIET wilt zijn als je om medische redenen niet mag dansen – je doet het gehaaid toch! Zaterdag en zondag, 15 tot 19u ongeveer.

  • Eten

Oyya Wafels

Back! De rijdende wafelbar van Oyya. Echte Luikse wafels, maar dan uut Bruhhe met choco, kersen & slagroom, banaan & choco, caramel & hazelnoot… Om gek van te worden.

  • Vertier

PEER

Lokale trots PEER staat aan de voet van een dikke carrière. Indie, britpop – beetje Oasis en zo. Beetje veel leuk. Beetje heel trots dat ze op ons podiumpje komen spelen. Zondag 21.30u.

  • Eten

poffertjesman

Eindelijk gelukt: poffertsss op Cuisine Machine! Een oer-Hollandse traktatie. Eigen recepten, veel ervaring – de Poffertjesman is een echte poffertjesbaas. Prikken maar!

  • Eten

Pura Vida

Voorheen Team Louws. Michel, Mark en Arie koken de oren van je kop en nemen een voorschot op hun nieuwe seizoen in Restaurant Timmerfabriek.

  • Eten

Puur IJs

Ice ice baby! Sinds half april staan ze op de Vlissingse boulevard met hun roomijs, sorbetijs en yoghurtijs. Maar met Pinksteren uiteraard weer pal voor de Machinefabriek te vinden.

  • Eten

rich pork

Een Zeeuw die in Amsterdam de show steelt met z’n pulled pork en nog nooit bij ons is geweest? Da kan nie! Richard Matulessy staat nu waar ‘ie thuishoort: op Cuisine Machine.

  • Vertier

Rob van Rij

Rob van Rij is een siso, oftewel een singersongwriter. Hij speelt folk/country-pop en brengt covers en eigen werk. Hij speelt zaterdagmiddag overal en nergens.

  • Vertier

Ruben de Keijzer

Ruben singt en songt en begeleidt zichzelf daarbij op gitaar. Hij doet aan folk, rock en pop. Soms komen er strijkers mee, dus wie weet. Zondagmiddag, over en nergens.

  • Eten

Sateh San

Authentieke Javaanse sateh! Goed gemarineerd, lekker gegaard op een mooi houtskoolvuurtje, kroepoek e/o lontong (‘plakrijst’) erbij… Uit Vlissingen!

  • Eten

stoom

Sinds onze eerste editie missen wij nog elke dag de dumplings van Sara. Nou, Sara komt wéér niet, maar STOOM wel. Met dumplings, mini bapao’s en Chinese loempiaaaatjes.

  • Eten

Street Gourmet

Helemaal uit Wallonië! Frederic Puttemans bakt ze bruin: loaded potatoes en ground beef skewers. Ongebakken: een super-Belgische ‘portable’ steak tartare!

  • Vertier

The Abbey Affair

The Abbey Affair, dat zijn Sander en Jacqueline – gitaar, percussie en zang. Lekker, gezellig en superbreed. Diverse plaatsen en tijden – zie programma.

  • Vertier

The Blues Sensation

De naam zegt genoeg. Blues. Maar dan ook écht blues. Eigen werk, Chicago blues, bluesrock… Een trio dat z’n spoortjes méér dan verdiend heeft. Zondag ca. 19.30u.

  • Drinken

TimmerTapTeam

De centrale bar, gezellig bemand en bevrouwd door bekende gezichten uit de Timmerfabriek. Biertjes, frisjes, wijntjes en als er tijd voor is een luisterend oor.

  • Eten

Toko San

Uit Vlissingen, loh! Een kraam vol authentiek Javaans spul om van te waterrrtanden. Risolles, lemper, pastei. pangsit, soto ayam, gado gado – Aduuuh, lekker dese!

  • Eten

Velo Belge

Eigenlijk heet ‘ie La Bicyclette des Belges, maar dat past niet in de kop. Vlaams & vissig! Oesters! Pasta scampi’s! Waterzooi met vis! Kokkels! Sliptong! Jawadde manneke!

  • Eten

Vistruck VLI-25

Je vroeg om lokaal? De kotter VLI-25 van familie de Nooijer ligt amper 250m van de Machinefabriek! Huisgemaakte kibbeling, visloempia’s, zalmsaté, oma’s vissoep, inktvisringen…

  • Vertier

Vrijmibo!

Vrijdag 18 mei vanaf 16u: borrelzeit! Met muziekjes, hapjes, heel veel al dan niet zakelijke deelnemers en vanaf 17u een hele grote dikke openingsband.

  • Eten

Wan Thai Food

Wan komt uit Buriam (noordwest-Thailand) en kookt alleen echt authentiek Thais en kookt alleen maar vers. Pure smaken, mooie gerechtjes. En ze rijdt helemaal vanuit Brussel naar Vlissingen, dus driewerf hoera!

  • Eten

where’s the beef

Da’s lef! Sander de Vos van hotdogtruck The Daily Dog is overgestapt over op vegan burgers en wraps. Komt dat zien, ruiken, voelen en proeven!

  • Drinken

Wijnbar

Over onze wijnbar werd voorgaande keren nog lang nagepraat. Een waar feest voor de vinofiel. Veel mooi Italiaans en Spaans spul, uitgezocht door wijnbaas Michiel Kunst.

  • Eten

Wild at Heart

Dé onbetwiste hamburgerkoningen van Limburg en zeerrr wijde omgeving! Beef, cheese, hun wereldberoemde Jonny Cash Burger en een oer-Limburgse cheesesteak sandwich.

  • Eten

Wild Pizza

Wild At Heart Pizza is het kersverse broertje van Wild At Heart BBQ. Fijne pizzas, bereid met oa Limburgse streekproducten. Beleeft hier z’n vuurdoop, dus leg ‘m het vuur aan de schenen!

  • Eten

YouMe Sushi

Uit Ouddorp, dus eigenlijk ook gewoon een lokale deelnemer. Mooie verse sushi, edamame (vegan), ebi fry én prikkertjes sprinkhaan. Dat wordt een selfie met een insect op een stokkie!

  • Eten

Zeeuwse Chef

Kreeft! Gewokte oosterse mosselkes! En mosselbitterballetjes! Allemaal gemaakt van mooie Zeeuwse streekproducten, powered by keurmerk Zeker Zeeuws.

  • Vertier

ZWEEFMOLEN

Jazeker, jongetjes en meisjes en jongvolwassenen en alles: er komt een zweefmolen  naar Cuisine Machine! Lekker zweven, draaien en zwaaien tot je groen ziet.