Alle deelnemers

Mooier en fijner dan ooit tevoren. Je bent nog nooit zo lekker van je sokjes geblazen!

Klik op eten, drinken of vertier voor wat meer structuur.

Terug
  • Eten

(H)eerlijke Kost

(H)eerlijke Kost uut Koukerke wilde heel graag weer ’s meedoen en werkte maanden aan een nieuw product: ramen noodles! Hele goeie zelfs, met verse zelfgetrokken bouillon en alles.

  • Eten

Aloha Gaudi

De pipowagen van Theater De Wegwijzer, glad uut Nieuwland. Hippe shit en lekkere happies: Hawaïaanse poké bowl en echte Spaanse tapas.

  • Eten

ARMENIAN BBQ

Uniek voor West-Europa: het is Arman met z’n Armeense mega barbecue. Armeense barbecue is groots, mooi en vooral heul erg veul lekker!

  • Eten

Balkan Traditional

Marijana is nieuw en lokaal. Ze komt met traditioneel Balkan-eten en brings you onder meer cevapicci, goulash, een hele fijne soep en… koekjes!

  • Eten

BAMMM BBQ!

BAMMM, da’s Duits dat zelfs wíj begrijpen. BAMMM brengt mooi Duits spul: Fleischkäse (denk meatloaf), Reibekuchen (‘rösti’ met vlees, zalm of appel) en porchetta! Jawohl!

  • Eten

barabus

Fawaka! De allerlekkerste Hindoestaanse broodjes-met-vulling uit switi Suriname: baras! Geserveerd vanuit een voormalige legerambulance.

  • Eten

Brothers / Hood

Brothers in the Hood legt de lat hoog. Brioche canard confit, brioche geplukte kip/mango, een sjieke vega-burger. Goeie chefs, mooie spullen – we zouden er even bij gaan zitten.

  • Eten

Bully’s Bratwurst

Jetzt geht’s los! Der Bully ist ja da. Een echte skihut vol Duitse braadworsten, curryworsten en bockworsten. Ennn… Bully singt! Een zingende worstenboer, jawadde!

  • Eten

Chez Rose

Shakshouka! Rose komt met shakshouka! Een Libanese uit Brussel in Vlissingen met verder oa manakeesh, lahem ajin, shawarma, falafel, samoussa… Yalla baby!

  • Eten

Chorizos & Co

Voor het eerst in Zeeland: Chorizos & Co met choripans. Da bin broodjes chorizo op allerlei maniertjes opgeleukt en aangevuld. Gourmet style, dus geen simpele prutbroodjes.

  • Vertier

Convoi Exceptional

Van allermoddervetste straat-hatsa-knalboem-pak-aan-act uitgegroeid tot dito podium-act. Douwen en zweten, keren en draaien! Dit keer alleen op de zondagavond.

  • Drinken

de Lasbar

De centrale bar, gezellig bemand en bevrouwd door bekende gezichten uit Lasloods en  Timmerfabriek. Biertjes, frisjes, wijntjes en als er tijd is een luisterend oor.

  • Drinken

Dr. Vergin

Gin en vermouth: ooit medicijn en nu in de meesterlijke mixen van Amsterdamse export-Zeeuwen Theo van Alphen en Victor Perez.

  • Eten

El Hambre

He’s back! Jaques van El Hambre met rock ’n roll food-junkie John achter de smoker. Veel Fair Trade producten en alles tergend langzaam houtgerookt.

  • Eten

Fruity De Visser

Bekend van de Zeeuwse markten: Fruitshop De Visser. Zorgt bij ons voor lekkere vers gesneden fruitsnacks. Da’s altijd lekker, fris en naar horen zeggen niet eens echt ongezond.

  • Eten

Holy Guacamoly

Vlissingse helden! Mexicaans, vers en met weer allemaal nieuwe dingetjes. Huitzil slingert dit jaar de grill voor het eerst aan en laat je graag zijn messen zien. Als dat maar goed komt…

  • Drinken

Hoplala Bierbar

De bar van bierwinkel Hoplala! Allemaal goeie leuke rare bijzondere biertjes, geserveerd door allemaal goeie leuke rare bijzondere biermadammekes.

  • Vertier

Jeremy Lahr Band

Lokaal jong talent. Singer-songwriter die ineens een band om zich blijkt te hebben. En een goeie ook. Denk Arctic Monkeys en Shwan Mendes. Dan weet je genoeg, toch?

  • Eten

Kale & De Bril

Represent Goes! Bevelands toprestaurant goes streetfood. Geroosterde bloemkool, de Kalebril-dip, een gazpacho, varkenswang, oesters – hou op met me!

  • Eten

Keterkever

Alweer een nieuwe local! De Keterkever komt tosti’s bakken. Raar maar waar: hebben we nog niet gehad. Van veggie tot spicy en voor jong en oud. All the way from Koudekerke.

  • Vertier

Kinder Cuisine

Heel veel GRATIS springspul, een animatieteam, popcorn, suikerspinnen en nog veul meer voor de kinders. Op het grote veld achter de Lasloods.

  • Eten

Koen & Natasja

Koen en Natasja hebben een slagerij in Wetteren (B) en komen met absoluut topspul: broodjes brisket en tagliata van Oost-Vlaams wagyu-rund! De max!

  • Eten

La Carreta Chilena

Chileen Jorge is back en brengt je empañadas. En barros luco (broodje rund & kaas), precies zoals op straat in Santiago. Alleen dan in Vlissingen, ee.

  • Eten

Life is Sweet

Sofie van Life is Sweet komt all the way from Meise (B) met haar wafeltjes. In Zeeland noemen we ze ‘vuuf’arten’: vijf stuks uit één ijzer met een lekkere topping naar keuze.

  • Eten

mimi galette

Bretonse crêpes zijn de beste crêpes, dus we halen Mimi Galette helemaal uit Frankrijk naar Vlissingen: superfijne zoete crêpes en heerlijke hartige galettes. Trop bon!

  • Eten

Ministerie v. Geluk

Crispy duck, shawarma (van die goeie), een super-burger en een falafel waar je u in zegt. Of gewoon je; in Vlissingen zeggen we geen u. Maar dan allemaal… glad zonder vlees!

  • Eten

Octobus

Ook al NIEUW! De Octobus brengt je octopus, raar maar waar. Denk aan verse calamares, een octoplank vol octo-specialiteiten, maar ook black tiger garnalen.

  • Drinken

Persistance wijn

Inmiddels meer dan bekend onder de liefhebbers: onze wijnbar is een waar feest voor de vinofiel. Veel mooi Italiaans en Spaans spul, uitgezocht door wijnbaas Michiel Kunst.

  • Eten

Piccola Italia

Local heroes! Beste pizza van dit, beste restaurant van dat – qua pizze zit het meer dan snor bij La Piccola. Mini-pizzaatjes met maxi-smaak.

  • Eten

Piepers & pikkels

Soms krijg je een aanmelding van een truck in je brievenbus waarvan je denkt: JA! Dit is er zo eentje. Limburgs zoervleisj en pikkels geserveerd op Zeeuwse aerepels. Heel mooi. Zin in.

  • Eten

poffertjesman

Dikke pret en een grote hit de vorige keer: de Poffertjesman is terug. Eigen recepten, veel ervaring – de Poffertjesman is een echte poffertjesbaas. Prikken maar!

  • Eten

Pura Vida

Chef Louws, Marc en Arie koken de oren van je kop en nemen een voorschot op het nieuwe seizoen in De Timmerfabriek. Waarschijnlijk crispy aerpels met div. toppings.

  • Eten

Puur IJs

Ice ice baby! Voor de zoveelste keer op Cuisine Machine. Gewoon, omdat ze goed zijn en uit Vlissingen komen. Puur IJs komt wederom met roomijs, sorbetijs en yoghurtijs. Yes.

  • Vertier

Ruben de Keijzer

Ruben singt en songt en begeleidt zichzelf daarbij op gitaar. Hij doet aan folk, rock en pop. Soms komen er strijkers mee, dus wie weet.

  • Drinken

Schot Koffie

Schot is een koffiebrander uit Rotterdam die daar koffie levert aan de allertofste koffiebarretjes. Op Cuisine komt John Schot met liefst twee koffiekramen/-karren staan dus aan zwart goud geen gebrek!

  • Eten

Tapas Croquetas

Kroketjes, krokante rolletjes zachtgevuld Nederlands culinair erfgoed. Meint Gaasbeek serveert trio’s mini-kroketjes in allerlei smaken, broodjes kroket en tapasplankies.

  • Vertier

The Abbey Affair

The Abbey Affair, dat zijn Sander en Jacqueline – gitaar, percussie en zang. Lekker, gezellig en superbreed. Diverse plaatsen en tijden – zie programma.

  • Vertier

Trommel met Ruben!

Trommel-workshops met Ruben, die uitslover van Convoi Exceptional. Drie dagen op rij, vier keer op een dag – energie voor tien, onze vriend Ruben. Schuif aan, doe mee, laat je uit.

  • Eten

Vistruck VLI-25

Je vroeg om lokaal? De kotter VLI-25 van familie de Nooijer ligt NAAST de Lasloods! Huisgemaakte kibbeling, zalmbites, vissoep, garnalencocktail, gepaneerde mosseltjes…

  • Vertier

Vrijmibo!

Vrijdag 7 juni vanaf 16u: borrelzeit! Met muziekjes, hapjes, dansjes, lachjes en sjansjes. Kom lekker met of zonder je werk, begraaf je werkweek en start Cuisine.

  • Eten

warung kripik

Warung Kripik is nieuw op Cuisine Machine en kookt indisch met een twist! Lekkere soto ayam, sateh, gado gado en wie weet nog wel wat hele leuke verrassingen. Enak!

  • Eten

World of Stew

Gypsy woonwagen met gestoofde verrassingen uit de hele wereld. Van Vlaamse stoverij tot cajun jambalaya. NIEUW op Cuisine Machine!

  • Eten

YouMe Sushi

Selfie met een sprinkhaan op een stokkie? Kan allemaal. YouMe Sushi neemt ze mee, naast mooie verse sushi, edamame (vegan) en ebi fry. Ze komen uit Ouddorp, dus bíjna Zeeuws 😉